Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för höstterminen 2020 och även för vårterminen 2021. Om du har en universitetsinloggning kan du logga in och betala i stället. Då slipper du ange dina uppgifter här nedan.

Observera att ditt medlemskap kan aktiveras först efter att du registrerat dig på höstens kurser. Detta gäller även aktivering av din kö hos SSSB.

Termin HT20
*

*
*

*
*
*
**

Endast medlemskap i fakultetsförening, ej studentkår? Klicka här
Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot.

Betala via internetbank: Om du betalar via internetbank med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala.

Medlemsvillkor och integritetspolicy

Läs våra medlemsvillkor

Läs vår personuppgiftspolicy

*SUS Studentmedia är en stödförening för SUS redaktionella produktion. Medlemskapet är gratis, och för varje medlem under 26 år får vi ett bidrag från den rikstäckande organisationen Ung Media. De pengarna använder vi för att göra relevant, trovärdig och tillgänglig studentjournalistik för SUS medlemmar och studenter vid Stockholms universitet.

Payex